Γύρη 200γρ.

Εξαιρετικό προϊόν μέλισσας με πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

Διατηρείται στο ψυγείο. Συνιστώμενη ημερήσια δόση 1κγ πρωί-βράδυ με σταδιακή προσαρμογή.

Κατηγορία:

Ιδιότητες

Χαρίζει ενέργεια: Η ποικιλία των θρεπτικών στοιχείων που περιέχει, την κάνει ένα φυσικό τονωτικό, καθώς οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες Β που περιέχει, βοηθούν στο καθημερινό τρέξιμο και ενισχύουν την αντοχή και τα επίπεδα κορεσμού.

Καταπραΰνει παθήσεις του δέρματος: Συχνά χρησιμοποιείται σε προϊόντα που θεραπεύουν φλεγμονώδεις περιπτώσεις και απλές παθήσεις του δέρματος, όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Τα αμινοξέα και οι βιταμίνες της προστατεύουν το δέρμα και βοηθούν στην αναγέννηση των κυττάρων.

Βοηθάει το αναπνευστικό σύστημα: Καθώς περιέχει υψηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών, μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα και στους ιστούς των πνευμόνων, αποτρέποντας την εμφάνιση του άσθματος.

Θεραπεύει τις αλλεργίες: Η γύρη οδηγεί στην ύφεση των αλλεργιών. Ο Dr. Leo Conway, M.D, ανέφερε ότι το 94% των ασθενών του απελευθερώθηκε εντελώς από τις αλλεργίες, μόλις άρχισαν να καταναλώνουν τη γύρη.

Κάνει καλό στο πεπτικό σύστημα: Εκτός από τις βιταμίνες, τα μεταλλικά στοιχεία και τις πρωτεΐνες, περιέχει ένζυμα που μπορούν να βοηθήσουν στην πέψη.

Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού: Με ιδιότητες όπως αυτές των αντιβιοτικών, προστατεύει τον οργανισμό από τους ιούς ενώ με την πλούσια αντιοξειδωτική της δράση, θωρακίζει τα κύτταρα απέναντι στις ελεύθερες ρίζες.

Θεραπεύει τους εθισμούς: Αν χρησιμοποιηθεί ολιστικά μπορεί να καταστείλει τις παρορμήσεις.

Ενδυναμώνει το καρδιαγγειακό σύστημα: Χάρη στις μεγάλες ποσότητες ρουτίνης που περιέχει, ενδυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία και διορθώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Επιπλέον βοηθάει στη πρόληψη καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικών επεισοδίων χάρη στις ισχυρές αντιπηκτικές της ιδιότητες.

Βοηθάει στον προστάτη: Άνδρες που πάσχουν από καλοήθη υπερπλασία βρίσκουν ανακούφιση χρησιμοποιώντας τη γύρη, καθώς συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής ενώ παράλληλα σταματάει την επιτακτική ανάγκη για ούρηση.

Βοηθάει στα προβλήματα υπογονιμότητας: Η γύρη διεγείρει και αποκαθιστά τη λειτουργία των ωοθηκών, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της εγκυμοσύνης. Εκτός από το ότι ενισχύει την παραγωγή ορμονών, αποτελεί ένα εξαιρετικό αφροδισιακό.